Blødgøringsanlæg og afkalkningsanlæg til huset

​Vi har 20 års erfaring med blødgøring af vand

​Overvejer du at få et blødgøringsanlæg til blødgøring af vand? Så lad os ordne det for dig. Hos Hørsholm VVS ApS er vi autoriserede inden for vores fagområde, og vi kan montere et afkalkningsanlæg i dit hus. Vi arbejder for private og erhverv i blandt andet Hørsholm, Kokkedal, Rungsted og omegn.

Vores dygtige og veluddannede VVS-installatører har over 20 års erfaring med VVS, kalk og hårdt vand. Vi lægger vægt på at levere kvalitet og at overholde vores aftaler med kunderne. Vi er naturligvis medlem af TEKNIQ.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Blødt vand uden kalk gør hverdagen nemmere

​Hårdt vand er vand med et stort indhold af kalk. Det slider på vandinstallationer, opvaskemaskiner og vaskemaskiner med videre. Kalken gør det også besværligt at holde badeværelset pænt, ligesom du hyppigt skal afkalke kaffemaskinen og vandhanefiltre med mere. Dertil kommer, at det nedsætter sæbes vaskevirkning og i øvrigt kan give dit drikkevand en kedelig smag.

Løsningen er et blødgøringsanlæg, også kaldet for et afkalkningsanlæg, som effektivt fjerner kalken og giver blødt vand, hvilket vil gøre hverdagen nemmere. Det er især en god løsning, hvis der er meget kalk i vandet fra dit vandværk. Et vandbehandlingsanlæg vil i så fald tjene sig hjem ved at forlænge levetiden på vandinstallationer og maskiner. Vi monterer anlæg fra blandt andet Aqua Danmark og BWT, hvilket især er en god løsning til en privat bolig.

Få et uforpligtende tilbud på et blødgøringsanlæg

​Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vandbehandling og vores priser på blødgøringsanlæg og afkalkningsanlæg. Vi fortæller gerne meget mere, og vi sender også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for et anlæg til din bolig.

Vi samler på gode anmeldelser!

Vi går op i at levere god og professionel VVS-arbejde til alle. Derfor er din mening om vores service vigtig for os! Klik på linket for at læse hvad tidligere kunder synes om vores service.

Vi er vurderet 5 stjerner ud af 5 på Google,
​på baggrund af +6 anmeldelser

Find vores kontaktoplysninger herunder

Hørsholm VVS ApS

Hovedgaden 55D, 2, 2970 Hørsholm

CVR: 42187224

Kontakt os

Telefon: 60 12 98 71

E-mail: info@horsholm-vvs.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.