Installation af fjernvarme til opvarmning

​Vi leverer kvalitetsløsninger til aftalt tid

​Overvejer du muligheden for installation af fjernvarme, eller er det blevet tid til fjernvarmeservice? Så bør du kontakte os. Hos Hørsholm VVS ApS er vi autoriserede VVS-installatører, og vi har stor ekspertise med fjernvarmeanlæg. Vi servicerer kunder i blandt andet Hørsholm, Kokkedal, Rungsted og omegn, og vi kommer også gerne hjem til dig.

Vi har en række dygtige og veluddannede VVS-installatører, som har over 20 års erfaring med VVS. Vi har altid fokus på at levere kvalitetsløsninger, at være fleksible og at overholde de indgåede aftaler. Dertil kommer, at vi har døgnvagt, hvis du får et akut problem med dit varmeanlæg. Vi er naturligvis medlem af TEKNIQ, hvilket er en sikkerhedsgaranti for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billig og nem opvarmning af rum og brugsvand

​Fjernvarme er en billig, nem og miljøvenlig løsning, og det kan anvendes til opvarmning af rum og brugsvand. Det foregår ved, at det varme fjernvarmevand føres ind i en fjernvarmeveksler, hvor det opvarmer centralvarmevandet. Brugsvandet opvarmes i enten en varmtvandsveksler eller en varmtvandsbeholder.

Vi tilbyder installation af fjernvarme og tilslutning til fjernvarmenettet. Det kræver naturligvis, at der er adgang til fjernvarmenettet fra din bolig. Desuden tilbyder vi løbende fjernvarmeservice samt eventuel reparation, så du er sikker på, at anlægget fungerer optimalt.

Få mere at vide om installation af fjernvarme

​Det er oplagt at spørge: Hvad koster fjernvarme? Prisen afhænger af dit lokale fjernvarmeselskab, men generelt er det billigt, stabilt og miljøvenligt. Dog kan det være lidt dyrere i landdistrikter.

Vores priser for installation af fjernvarme afhænger blandt andet af producent, model og størrelse. Din kommune skal give tilladelse til, hvilket apparat der bliver sat op. Dertil kommer tilslutningsprisen til fjernvarmeselskabet samt nedtagning og bortskaffelse af det gamle fyr. Udover fjernvarme, tilbyder vi også montering af varmepumpe.

Kontakt os gerne for at få flere oplysninger om fjernvarmeinstallation og om dine muligheder. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for montering af et fjernvarmeanlæg. Vi kan også give et tilbud på service af et eksisterede anlæg eller renovering af badeværelse.

Vi samler på gode anmeldelser!

Vi går op i at levere god og professionel VVS-arbejde til alle. Derfor er din mening om vores service vigtig for os! Klik på linket for at læse hvad tidligere kunder synes om vores service.

Vi er vurderet 5 stjerner ud af 5 på Google,
​på baggrund af +6 anmeldelser

Find vores kontaktoplysninger herunder

Hørsholm VVS ApS

Hovedgaden 55D, 2, 2970 Hørsholm

CVR: 42187224

Kontakt os

Telefon: 60 12 98 71

E-mail: info@horsholm-vvs.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.